keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Vehnä


Global Newsin haastattelussa Davis kertoi huomanneensa dramaattisia muutoksia potilaissaan, kun he jättivät tämän yhden ja ainoan ruoka-aineen pois lautaseltaan.

- He tulivat vastaanotolleni kolme kuukautta myöhemmin 15 kiloa kevyempinä, ja vyötäröltä oli saattanut kadota lähes kymmenen senttiä, hän kuvailee.

Tohtorin mukaan nykyisin syömämme vehnä ei ole enää samanlaista kuin 40 vuotta sitten. Geenimanipuloitu ja teollisesti prosessoitu vehnä on kuin uusi superhiilihydraatti, joka kaiken nostaa veren sokeriarvot hetkessä pilviin. Tohtori alkoi kiinnittää asiaan huomiota, kun yhä useammalla hänen potilaistaan alkoi esiintyä diabetesta.

http://www.iltalehti.fi/elintavat/2012100216152225_el.shtml


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.