lauantai 1. syyskuuta 2012

MahaläskiUusin tutkimus,koskien sisäelinten rasvaa:Sisäelinten rasva tuottaa kemiallisia yhdisteitä jotka sotkevat koko sisäelin järjestelmän.Tämä tutkimus toteutettiin Saksassa ja sen kesto oli 15 vuotta.

Ihmisten lihavuus on lisääntynyt räjähdysmäisesti.Lieneekö siihen osasyynä kevyt tuotteet ja liiallinen hiilihydraatti.
Nykyisin markkinoilla on lähes kaikki vähärasvaista.Jos tekee kenttätutkimusta kaupassa niin huomio kiinnittyy ostoskärryjen sisältöön joka pullistelee, leivästä,perunasta,makaroonista,valmisruuista,pullasta,kekseistä,karkista jne..
Jos muistelee vaikka -70 lukua, niin katukuvassa vyöryvässä ihmismassassa oli ylipainoiset melko harvinainen näky verattaessa tätä nykyiseen aikaan.

Lisää läskiasiaa.Reilu 70% pohjoisamerkkalaisista on ylipainoisia. Koko maapallolla aikuisen ihmisen keskipaino oli 62 kg(2005) Pohjois-Amerikassa 80,7 kg.

Oma painoni on 83 kg,pituutta 191 cm,rasva % 10.

Säännölliset ruokailuajat ovat  yksi osa  hyvää terveyttä. Yhdysvaltalainen tutkimus http://www.cell.com/cell-metabolism/home paljastaa säännöllisen ruokailun merkityksen terveyteen.
Aineenvaihduntarytmi sekoaa jos jatkuvasti "laidunnetaan"(syödään).Kolesterolin hajoaminen ja glukoosituotanto käynnistyy ruokaillessa ja sammuu syömisen päätyttyä.Tämä prosessi jos on jatkuvasti päällä niin terveys ei siitä kiitä.
Säännölliset ruoka ajat vanhan ajan malliin  kannattaisi ottaa käyttöön.

Ikääntyvien vyötärölihavuus on haitaksi heidän terveydelleen vaikka ikäihminen olisikin painoindeksin rajoissa. http://ije.oxfordjournals.org/content/early/2012/03/31/ije.dys008.abstract Tämä vyötärölihavuus lisää sydän ja verisuoni sairauksia,lisäksi syövän riski kasvaa huomattavasti..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.