torstai 30. elokuuta 2012


Päivän pääateria:Gluteeniton spagetti,salaatti,,persilja,paprika,kurkku,porkkanaraaste.Kastikkeena kylmäpuristettu neitsyt oliiviöljy johon laitetaan sipulia ja tomaattia,mausteena suola ja mustapippuri.

Lisänä pieni pikari punaviiniä.
Välimerellä on noudatettu terveellistä ja ravitsevaa ruokailuperinnettä jo satoja vuosia.Tosin nykyisin  länsimainen hapatus hampurilais ja pikaruoka paikkoineen on levinnyt jo välimeren maihin.
Aikana jolloin Esim:Kretalla syötiin perinteiseen tapaan olivat sydänsairaudet lähes tuntematon käsite.
Suomessa markkinoidaan rypsiöljyä,itse käytän hyvälaatuista Kreetalaista kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä.
Parasta se on sellaisenaan salaatin/ruuan päälle lorautettuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.